Vanaf
в 1,-
per actieve
medewerker

Bekijk de
Tiemdo
mogelijkheden

Tiemdo biedt alle functionaliteiten die jij nodig hebt voor het optimaliseren van werkprocessen.

Eenvoudig
Betrouwbaar
Betaalbaar

De mogelijkheden die Tiemdo jou kan bieden

Personeelsplanning

Smart Plan

Personeelsadministratie

Inkloksysteem

Tijdregistratie

Verlofregistratie

Plus- en minuren

Rapportages

Notificaties

Contracten genereren

Exporteren Excel

Koppelingen

De mogelijkheden die Tiemdo jou kan bieden

Tiemdo's web-applicatie biedt een gemakkelijke gebruikerservaring en bevat de benodigde functionaliteiten om efficiГnt jouw personeelsplanning te maken en om jouw personeelsgegevens bij te houden.

EfficiГnte personeelsplanning

Alle gegevens zijn overzichtelijk op ГГn pagina te zien waardoor de foutgevoeligheid afneemt. Ook is meteen zichtbaar welke medewerkers beschikbaar zijn. Hierdoor kan de planner rekening houden met de wensen van jouw medewerkers en hun tevredenheid hoog houden.

Meer informatie over personeelsplanning

Eenvoudig contractbeheer

Dankzij het ingebouwde contractsysteem kan er gemakkelijk nieuwe contracten worden aangemaakt of worden aangepast. Daarnaast ontvang je meldingen over contracten die bijna zullen eindigen. Zo blijft jouw contractbeheer altijd up-to-date.

Meer informatie over contracten

Snelle documentopslag

Houd personeelsbestanden altijd op orde door deze veilig in de cloud op te slaan. Met Tiemdo heb je ГГn plek voor al jouw personeelsgegevens.

Meer informatie over documentopslag

Waardevolle tijdregistratie

Doordat de tijdregistratie automatisch conflicten aangeeft - waaronder te laat inklokken en verkeerd uitklokken - bespaar je met de tijdregistratie veel tijd en moeite. Het overzicht kwijtraken tijdens het registreren van uren is met Tiemdo verleden tijd.

Meer informatie over tijdregistratie

Beveiligd inkloksysteem

Via de app van Tiemdo kunnen medewerkers gemakkelijk in- en uitklokken wanneer zij zich op de locatie bevinden. Daarnaast kan er gebruik worden gemaakt van het ingebouwde inklokscherm via de web-applicatie. Zodat ook via een desktop of tablet kan worden ingeklokt.

Meer informatie over inklokken

Overzichtelijke rapportages

Tiemdo biedt uitgebreide rapportages over verschillende data van jouw medewerkers. Deze rapportages zijn te exporteren naar Excel. Zo heb jij altijd toegang tot financiГle gegevens en KPIs zoals salariskosten, omzet en productiviteit.

Meer informatie over rapportages
Vanaf
в 1,-
per actieve
medewerker

Bekijk de Tiemdo tarieven

Verschillende pakketten vanaf в 1,- per actieve medewerker per maand

Tiemdo biedt de beste functionaliteiten aan voor een scherpe prijs. Onderstaande prijzen zijn per actieve medewerker per maand en exclusief btw. Er zijn geen verborgen kosten.

Bekijk de tarieven

De voordelen van Tiemdo

Tiemdo helpt jou om jouw medewerkers zo efficiГnt mogelijk in te plannen en biedt jou een aantrekkelijke tijdbesparing op het beheren van personeelsgegevens.

  • Stap af van pen en papier of losse Excel-sheets
  • Simpele instellingen om het platform naar wens in te stellen
  • Geschikt voor bedrijven met meerdere vestigingen
  • Een soepele overgang vanaf een ander platform naar Tiemdo

Probeer Tiemdo nu 3 maanden gratis!

Bespaar vandaag nog tijd op het maken van werkroosters en verminder de foutgevoeligheid. Na de aanmelding kun je gelijk beginnen met jouw account. Wij zullen je benaderen wanneer de proefperiode bijna voorbij is.

Probeer nu